Telefon:58 677 40 00
			
602-783-939
			
Prezentujemy Państwu ofertę butów do kuchni i dla sprzątaczek. Dzięki odpowiednim materiałom, z których wykonano podeszwy są one odporne na działanie detergentów. Wyprofilowanie podeszwy sprawia, że nasze buty są również wygodne i trwałe.
Obuwie wyposażone w specjalne spody dwuwarstwowe
w których bieżnik odporny jest na kontakt z detergentami 
i innymi środkami stosowanymi do zmywania posadzek.
Obuwie na spodach dwuwarstwowych doskonale 
sprawdza się przy pracach w kuchni i sprzątaniu gdzie 
chwilowo spody narażone są na styczność z detergentami
ługami i kwasami.
 
 Wierzch obuwia który wykonany jest ze skóry naturalnej 
licowanej nie może być narażony na ciągły kontakt z wodą 
i środkami chemicznymi.
Jeżeli praca wykonywana jest ciągle w środowisku 
mokrym i w kontakcie z chemikaliami należy używać
obuwia gumowego kwaso i ługo odpornego
Obuwie damskie dla pracowników kuchni i sprzątaczek 
dotyczy wzorów 033 ,034, 034P , 035 , 035P 
Opis techniczny
wierzch- tkanina dwuwarstwowa materiał zewnętrzny mocna tkanina 
 o wykończeniu welurowym wewnątrz tkanina bawełniana 
 typu keper. Całość wykończona lamówką obuwniczą
 cholewka sznurowana na całej długości
Wyściółka - skóra naturalna bydlęca na pełnej gąbce
Spód - z poliuretanu (PU) o urzeźbieniu przeciwpoślizgowym
Sposób montażu - klejone termicznie
Użytkowanie
Obuwie ogólnego przeznaczenia do użytkowania dla personelu sprzątającego w zakładach  produkcyjnych oraz placówkach handlowych 
Rozm 36-42 PN-EN ISO 20 347 : 2012
                
            
                            
            
Opis techniczny:
wierzch - skóra naturalna licowapokryta specjalną membraną 
 ułatwiającą czyszczenie i dezynfekcję 
podszewka - miękka gąbka na podbiciu poprawiająca 
 komfort użytkowania 
spód - drewno o profilu ortopedycznym oblane PU 
 protektor z urzeźbieniem antypoślizgowym
Użytkowanie:
Obuwie przeznaczone do użytkowania w placówkach służby 
 zdrowia, handlowych oraz przemyśle spożywczym
Obuwie posiada ATEST IPS dla przemysłu spożywczego i gastronomii
Drewniaki białe
-rozm damska 35-41
-rozm męska 42-47                                  PN-EN ISO 20 347 : 2012
                
            
                            
            
Opis techniczny:
wierzch - skóra naturalna licowapokryta specjalną membraną 
 ułatwiającą czyszczenie i dezynfekcję 
podszewka - miękka gąbka na podbiciu poprawiająca 
 komfort użytkowania 
spód - drewno o profilu ortopedycznym oblane PU 
 protektor z urzeźbieniem antypoślizgowym
Użytkowanie:
Obuwie przeznaczone do użytkowania w placówkach służby 
 zdrowia, handlowych oraz przemyśle spożywczym
Drewniaki czarne
-rozm męska 39-47                                 PN-EN ISO 20 347 : 2012